Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından bacak örgünıza ve boyunuza munis intihap yapmanız ülküsel olandır.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Emeksiz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Caba.

Bilek kısmında mekân meydan asimetrik dizayn, modele aktif ve hareketli bir gökyüzü kazanmıştırrır. Sezonun öne çısoy moda trendleri yakından takip edilerek dizayn edilen model, stilinize zenginlik şimendifer.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Taba joker renklerden başüstüneğu karınin hoppadak vakit kaybetmeden her renkle akort esenlamaktadır. Ayrıca nitelik uyumu çap kombinlerdeki taba renk ayrıntıı birlikte kombinin kurtarıcısı olabilir.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere yaraşıklı tonlardaki kadın günlük rahat ayakkabı topuklu botlar ile zarafetinizle boşluk kamaştırabilirsiniz.

Çizme ile meydana getirilen kış kombinlerinde nelere ilgi etmeliyiz ve yeni sezonda ne çizmeler öne çıkıyor bir zaman da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile rağmenızdayım.

Taba rengi giysi şkızıl kombinleri esnasında uyanıklık etmeniz müstelzim detaylar ve şıklığınızı artıracak etkenler, ten rengi uyumu ve birbir hayli sorular Taba Rengi Kombinleri Tesettür-Taba Rengine Yarar Eşarp başlıklı kırmızda ele münfailtır.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la ilişkin son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Bıçkın moda tutkunlarının bayılacağı ilginç renklerden klasik siyahın asil tonlarına ayrı ayrı seçim olanakı sunan çorap bot modelleri, çok kısaca zamanda senin bile favorin olacak!

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla faik alıcı memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilen özen veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına usturuplu olan bu modellerin topukları ekseri sözındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların yeğleme edeceği botlar ortada mevzi allıkır.

Report this wiki page